Här är Sveriges 33 hetaste teknikföretag – se hela listan

Här är Sveriges 33 hetaste teknikföretag – se hela listan

För nionde året i rad presenterades vinnarna av 33-listan i veckan – Sveriges 33 hetaste teknikföretag. Se alla här och bli inspirerad. 

Arbetet med att hitta morgondagens teknikföretag har pågått sedan januari då 33-listans jury gav sig ut på Sverige-turné. Gemensamt för årets vinnare är att de alla har utvecklat en innovativ produkt eller tjänst med stor internationell potential som har möjlighet att förändra spelreglerna i sin bransch. 

– Det är kul att det startas så många nya innovativa företag i Sverige och att de som varit med på 33-listan tidigare har lyckats så bra. Många av föregående års vinnare har vuxit kraftigt och omsätter idag hundratals miljoner – och vissa såsom Spotify och Mojang är ju verkligen framgångssagor, säger Marie Alpman, reporter och redaktionellt ansvarig på Ny Teknik, i ett pressmeddelande.

33-listan bygger på över 200 nomineringar av företag från Malmö i söder till Skellefteå i norr. I år dominerar Stockholm med 14 företag på listan, men i övrigt är det stor regional spridning med bland annat sju företag från Skåne och fem från Göteborg.

 

Se alla vinnare här (klicka på bilden för att se den större):

81c6c9ce32d165ce_800x800ar 


Behandla kunden som din gäst
Så skapar du en vinnande företagskultur

Behandla kunden som din gäst

Ett enkelt hej med ett leende gör skillnad för kunden. Experten tipsar hur du skapar en vinnand...

Nyhetsbrev