ANNONS

22 affärsidéer att knipa

Coola idéer som du kan använda.

I samarbete med Visma

22 affärsidéer att knipa

Går du och funderar på att göra något annat? Grattis – då har du en härlig resa framför dig. Men vänta inte på att just den där perfekta affärsidén ska dyka upp. Ta en av våra och kom igång snabbt.

Det roligaste är att klura ut vad du ska göra som företagare, eller hur? Kanske hittar du den idé som blir startskottet för dig i just den här artikeln. Vi bjuder på fyra färdiga affärsidéer men det finns fler coola idéer att hämta.

Delningstjänster
Delningstjänster handlar om att dela med sig av det man har. Det finns massor av saker som vi äger men bara använder ibland och då är det perfekt att kunna dela den med andra till exempel hyra ut bilen, båten eller gräsklipparen till någon. Kanske har någon kläder eller skor som bara fungerar vid vissa tillfällen. Varför ska de finnas i garderoben och bli gamla? Du blir länken mellan den som vill hyra och den som hyr ut. Det är din affärsidé.

Återvinning och upcycling
Återvinning och miljötänk är så 2018. Extra populärt är det att återvinna och samtidigt skapa något nytt. Väskor av utslitna jeans, spegelramar från gamla fönster och ljuslyktor av syltburkar är bara några exempel på upcycling. Här finns möjligheten att själv skapa kreationer eller vara en mellanhand för säljare och köpare.

Affiliate – het information på ett ställe
Som affiliate agerar du som en återförsäljare för andra företags produkter eller tjänster – och tjänar pengar på det. Enkelt förklarat handlar det om att du på din webbplats samlar länkar till andra leverantörers sidor. Varje gång en besökare klickar på dessa länkar på din sajt och köper eller beställer något får du en viss provision.

Gör något för alla föräldrar
Det här är en grupp som aldrig slutar att leta efter produkter och tjänster som gör livet roligare och enklare. Här finns en uppsjö av olika affärsvinklar, allt från egendesignade produkter till barnpassning eller smarta lösningar för exempelvis resor. Du kan erbjuda tjänster, producera egna produkter eller importera.

Sugen på fler idéer?

Vi har 18 till! Kanske vill du bli bröllopsplanerare, appskapare eller haka på någon trend. Läs hela listan!  Ta också del av tips och nyttig information du behöver för uppstarten av ditt företag.


Nyhetsbrev