Välkommen till Driva Egets webbkurser!

Driva Egets webbkurser hjälper dig som driver eget företag med allt från ekonomi och bokföring till försäljning och marknadsföring. Gå våra kurser var du vill – det enda du behöver är en dator, en surfplatta eller en smartphone!

Våra webbkurser är framtagna av oss själva eller av någon av våra proffsiga kursledare. Alla är experter inom just sitt område. Varje kurs innehåller en inspirerande och kul mix av text, bild, filmklipp, ljudklipp, övningar och nedladdningsbart material.

Från idé till färdigt företag

webbkurser-camilla

I den här webbkursen får du en rejäl språngbräda till att komma igång med ditt företag. Vi har samlat allt vi har velat ha när vi startade vårt första företag. Vi hoppas att du får både en rejäl dos inspiration, ett gäng konkreta råd och steg-för-steg-guidning i hur du snabbt kan komma igång med företaget.

beställ_knapp

 

Sälj mer och våga ta betalt
– med Ulla-Lisa Thordén

webbkurser_ulla-stina
Säljcoachen, författaren och föreläsaren Ulla-Lisa Thordén guidar dig till mer försäljning i denna matnyttiga och roliga säljkurs!

– Den handlar om hur du hittar kunder, bokar möten och förhandlar om rätt pris – plus en hel del praktiska tips, säger Ulla-Lisa Thordén.
beställ_knapp

 

Bygg ditt varumärke själv
– med Pia Anderson

Allt du gör bygger ditt varumärke, tänk till så kommer kunderna till dig istället för att du ska jaga dem. Lär dig hur i våra webbkurser.webbkurser-pia

Kursledare Pia Anderson är varumärkeskatalysator och författare till ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig”.
– Vill du hitta ditt unika säljande budskap så att du blir vald före alla andra kommer den här webbkursen att hjälpa dig, säger hon.

Deluxekurs för att bygga ditt varumärke: 

  • Bygg ditt varumärke själv med 5V  går in på fem delar: Visionen, Vad är det du erbjuder, till Vem, Varför ska de välja ditt företag samt företagets Värderingar:
    beställ_knapp

Bokföring lättare än du tror
– med Peter Reivall

webbkurser-peter
Kursen för dig som tycker att debet och kredit låter krångligt. Läraren och civilekonomen Peter Reivall på Saldosystem använder en ny enkel pedagogisk metod för att lära dig bokföring.

– Kursen är till nytta och glädje för dig själv och för att uppfylla myndigheternas krav på korrekt bokföring, säger Peter Reivall.
beställ_knapp 

Bästa greppet om företagets ekonomi
– med Anders Andersson

webbkurser-anders
Driva Egets Anders Andersson har 30 års erfarenhet av att lära svenska folket om ekonomi. I den här webbkursen samlar han sina bästa råd för företagare.

– I den här webbkursen har jag kokat ner mina bästa råd och gjort dem så enkla och roliga som möjligt. Alla kan jobba för att få en bättre ekonomi i sitt företag och mer pengar över, säger Anders Andersson.
beställ_knapp

 

Föreläsningar från Driva Eget-dagen

webbkurs_driva_eget_dagen_170x113
Driva Eget dagen i Stockholm 2014. Här har vi samlat dom 4 huvudföreläsarna från Driva Eget dagen. För dig som inte kunde vara med och vill lyssna in på det som sades så hittar du över 2 timmar filmmaterial här.
beställ_knapp

Nyhetsbrev