ANNONS

10 frågor du bör ställa till din mobiloperatör

Vilka krav ställer du på din mobiloperatör.

I samarbete med Telenor

10 frågor du bör ställa till din mobiloperatör

Framtidens kunder ställer allt hårdare krav på att du ständigt ska vara tillgänglig. Nu är det dags att ställa samma krav på dina leverantörer – så att de kan hjälpa dig var och när som helst. Det kan vara affärskritiskt.

Fundera först på dessa två frågor:

  • Hur länge klarar du dig om du får problem med din mobil?
  • Hur snabbt behöver du få hjälp innan det går ut över dina affärer?

För varje år som går blir mobilen ett allt mer affärskritiskt verktyg i ditt företagande. Det gör också företagets mobiloperatör till en viktig samarbetspartner, en samarbetspartner du vill kunna nå, rådgöra med och få hjälp av när och var som helst. Det gäller särskilt eftersom dina kunder i sin tur ställer allt hårdare krav på att du ständigt ska vara tillgänglig och ta hand om deras problem.

LÄS OCKSÅ: Driva företag från mobilen på heltid – går det?

Så när du ska välja mobiloperatör till ditt företag, se till att de erbjuder en kundtjänst som har öppet dygnet runt. Och reser du mycket, var säker på att du kan få hjälp kostnadsfritt även från utlandet. Det är också viktigt att du jämför de övriga tjänster och den övriga service som kan skilja olika operatörer åt – till exempel en egen kontaktperson – det kan visa sig vara väldigt viktigt för dina affärer och dina kundrelationer.

Kraven du ska ställa!

Vi frågade två företagsexperter på Telenor vilka krav du som företagskund ska ställa på din mobiloperatör. De hade många svar som vi klippte ihop till en kort film. Klicka här för att se filmen och göra en lista på de saker som är viktiga för dig och ditt företag.
ANNONS

Nyhetsbrev

ANNONS