Nyheter från mig!

FRÅN OCH MED NU KOMMER BLOGGEN ATT LIGGA PÅ DENNA ADRESS (http://www.driva-eget.se/frilansskolan)

Nu har jag haft rekord i dålig uppdatering här på bloggen. Jag har stressat runt som en tok i hela januari och februari, och det har tyvärr gått ut över bloggen. Förlåt!

I vilket fall som helst så har det hänt en hel del… Det började i januari då jag fick nya delägare i min egen tidning Dentalmagazinet. Nu är det jag och tre grabbar som heter Rasmus, Peter och Anders som delar på företaget och det känns otroligt kul. Och skönt. Jag har slitit som en galning med detta i 2,5 år och nu äntligen kan jag börja lämna över en del av det jobbet till dem.

Sedan har jag även blivit chefredaktör för Driva Eget, det vill säga tidningen och sajten som jag har den här bloggen på. Läs gärna mer här. Jag är så himla glad för det också. Driva Eget har varit min största uppdragsgivare under åren, och jag har så att säga ”levt” med tidningen som frilans i ur och skur. Och Anders Andersson, som grundat och varit chefredaktör för tidningen, är en sådan inspirationskälla och kollega/vän så det gör det förstås extra roligt.

Men. Det här betyder att jag kommer att sluta frilansa för andra tidningar – i alla fall just nu. Det hade bara inte funkat om jag inte ville bränna ut mig i förtid, och det går inte heller med det här jobbet.

Men det är knappast sista tiden som frilans i mitt liv – jag gillar det för mycket för att ge upp det. Livet är förhoppningsvis långt!

En glad nyhet är att jag under våren kommer att hålla två halvdagskurser för Servicebolaget/Frilans Riks. JIPPI! En i Göteborg den 16:e maj som ni kan läsa mer och anmäla er till här och en i Malmö den 23:e maj som ni kan läsa om här. Båda är gratis för medlemmar.

Önskar er en fortsatt härlig vecka och tack för alla era fina hejarop på Facebook och på mejlen!

Kram Camilla

Jag och Anders, Driva Egets grundare, skulle ta en bylinebild. ”Jag måste dra och köpa en färgglad kavaj!” ropade jag stressat. ”Men herregud, du har väl något hemma”, suckade Anders. Men sen fick han ge mig rätt när han såg vårt färgglada resultat 🙂 Tydligen betyder gul kavaj att man ska passa på att löneförhandla med chefen, säger Jöran som layoutar Driva Eget. Foto: Björn Leijon.


Behandla kunden som din gäst
Så skapar du en vinnande företagskultur

Behandla kunden som din gäst

Ett enkelt hej med ett leende gör skillnad för kunden. Experten tipsar hur du skapar en vinnand...

Nyhetsbrev