Driva Eget – en oberoende tidskrift, sajt och event för alla småföretagare. Vår mission är att med konkreta råd och inspiration hjälpa Sverige småföretagare att driva mer lönsamma företag.

Tidningen kommer nu ut åtta gånger om året och har en upplaga på 20 500 exemplar per nummer. Chefredaktör för magasinet är Yasemin Bayramoglu. Sajten uppdateras ständigt och leds av sajtansvariga redaktör Samuel Karlsson. Driva Eget ägs av Svenska Media Docu AB, men grundades av Anders Andersson 2008.

Driva Eget riktar sig främst till företagare med upp till 10 anställda, men ger också inspiration och självförtroende åt dem som funderar på att starta eget. Så här är Driva Eget:

  • RÅDGIVANDE: Ger handfasta råd som ingen annan ger – om hur du ökar lönsamheten, får företagets pengar att växa, sänker skatten, hittar fler kunder, förenklar företagandet, har roligt på jobbet och får ut mer av livet som företagare.
  • OBEROENDE: Sveriges enda tidning för småföretagare som inte är beroende av organisationer eller företagarnas leverantörer.
  • TROVÄRDIG: Grundades och av entreprenören och ekonomijournalisten Anders Andersson, som står envist på småföretagarnas sida och själv är i målgruppen. Han skriver fortfarande ekonomiråd i tidningen.
  • VÄXANDE: Målgruppen är landets 850 000 småföretagare med 0-10 anställda och alla dem som drömmer om att starta eget. Detta är en växande grupp som politiker och myndigheter alltmer värnar om.

Tidskriften kostar endast 545 kr + moms (ett år, 8 nummer) eller 999 kr + moms (två år, 16 nummer). Den säljs som lösnummer via Tidsam och kostar 79 kr/nr. Det går också att läsa tidningen digitalt – antingen genom att köpa/prenumerera genom Paperton alternativt genom abonnemang på tjänsten Readly.

Läs mer om innehållet i senaste numret, bli prenumerant eller beställ tidigare nummer från vår butik.

Här hittar du alla kontaktuppgifter till redaktionen och prenumerationsavdelningen.