Driva Eget-dagenKanelbullen kan slänga sig i väggen – är det några som bör firas är det Sveriges småföretagare. Den 11 oktober är din dag! Nu kan du vinna biljetter till vårt firande.

Vi har länge anordnat vårt populära event Driva Eget-dagen. I år vill vi göra den till något mer än ”bara” ett event. I år vill vi få in Driva Eget-dagen i kalendern. För varför ska man kunna fira en kanelbulle men inte alla som vågar ta risker för att följa sina visioner?

Det blir ett tillfälle för alla som driver eget att peppa varandra och fylla på med kunskap och energi. Och för deras anställda vänner och familjemedlemmar att uppvakta dem, tycker vi. Läs mer här!

Vi på Driva Eget firar dagen stort på Hotell Rival i Stockholm med start klockan 12.00. Med föreläsningar av Karin af Klintberg, företagare och hjärnan bakom Historieätarna, Paolo Roberto, som just nu gör en jättesatsning i restaurangbranschen, säljexperten Stefan Sebö och skatteexperten Ulf Svensson. Lägg till det en massa bra tips och svar på svåra frågor. Läs mer och boka plats här!

NU ÄR VINNARE I TÄVLINGEN UTSEDD.