Driva Eget-dagenDen elfte oktober är det äntligen dags för årets stora Driva Eget-event. Boka din biljett redan nu till en eftermiddag med garanterad inspiration, energi och kunskap!

Driva Eget-dagen är ett begrepp sedan tidningen Driva Eget startades 2008. Vi samlar landets bästa talare och inspiratörer och delar med oss av vår egen kunskap kring företagandet. Betyget från åhörarna tidigare år har varit enormt bra. Det är vi förstås jättestolta över och något som vi vill bygga vidare på. Att driva företag kan ofta vara ensamt, därför är det otroligt viktigt att mötas med likasinnade och få ta del av andras erfarenheter. Fler föreläsare kommer, så håll utkik.

Här är dagens programpunkter:

Karin_af_K_litenKarin af Klintberg
Doldisen bakom tv-succéerna

Karin af Klintberg är superproducenten bakom Historieätarna och företagaren som fattat det som alla säljexperter säger – du ska inte enbart fråga dina kunder vad de vill ha, utan även erbjuda det de inte visste att de ville ha.Så fick hon svenska folket att älska fakta.

Hör henne om hur hon jobbar med sitt berättande i tv, varför det är så viktigt att säga ja och varför man inte alltid ska anställa den med bäst cv.

 

Paolo Roberto.PAOLO ROBERTO
Inspireras av Paolos fighting spirit!

Förortskillen som blev Kungen av Kungsan och sedan proffsboxare har sedan många år bytt ut slagsmålen mor företagandet. Nu driver han flera företag inom media, mat med mera. Men han gör allt med lika mycket fighting spirit som förr.

Paolo är en otroligt inspirerande föreläsare och valdes till Årets Talare 2013. Han pratar om frågor som mental träning, utanförskap och balans i livet.

 

stefan_webbSTEFAN SEBÖ
Konsten att skapa världens bästa företag

Stefan Sebö är en av Sveriges bästa och mest efterfrågade föreläsare inom affärsutveckling, försäljning, ledarskap, medarbetarutveckling och konsten att utveckla vinnande team.
Stefan berättar om hur du lyckas i ett allt tuffare klimat.

  • Vad gör att vissa lyckas när konkurrensen är stenhård?
  • Utveckla ditt ledar- och medarbetarskap
  • Så lyckas du med säljet och skapar en säljande struktur
  • Därför måste du alltid leverera 100 % kvalitet

Du kan köpa Stefans senaste bok Konsten att skapa världens bästa företag till specialpris på plats.
Läs mer om Stefan Sebö här: Driva eget dagen

 

Fler föreläsare kommer, håll utkik!

 

ANDERS ANDERSSON
Driva Egets grundare och en av landets främsta skatteexperter är som alltid med på Driva Eget-dagen och fortsätter dela med sig av sin kunskap och sina smarta tips. Du kan även köpa ett signerat exemplar av hans nya bok Mitt liv med dina pengar på plats.

YASEMIN_02YASEMIN BAYRAMOGLU
Driva Egets chefredaktör är värd och moderator under dagen.

 

EXPERTPANELEN
Driva Egets experter svarar på frågor i varje nummer av tidningen. Nu har du möjlighet att få svar av proffsen live. Ställ din fråga när du köper din biljett! Vi besvarar så många frågor som vi bara hinner.

TID & PLATS
11 oktober 2016
Insläpp från 12.00. Första talare 13.00.
Hotell Rival, Mariatorget 3, Stockholm

BILJETTER
Pris: 495 kr ink. moms (395 kr för prenumeranter)
Klicka här och köp din biljett!