AffärerAtt skriva bra avtal är avgörande i många affärer. I Driva Egets samarbete med Avtal24 får du hjälp med det. Nu kan du ladda ner ett gratis leveransavtal.

Genom ett samarbete mellan Driva Eget och avtal24 har du under året fått flera olika avtal helt gratis.

Nu kan vi i ett nytt samarbete erbjuda två nya avtal från sajten som du kan ladda ner helt gratis. De är:

  • Leveransavtal. Används när du säljer fysiska varor. Värde: 1 995 kronor ex moms. Erbjudandet gäller fram till den 17 april.

Du behöver inte ha några juridiska kunskaper för att använda vår gratistjänst och du kan ändå påverka hur avtalen till slut utformas. Så här går det till:

  1. Klicka här för att komma till startsidan. Där registrerar du dig. Det kostar inget och innebär inte att du har några skyldigheter. Din lämnade e-postadress lämnas inte vidare.
  2. Du får ett lösenord på e-post och kan sedan logga in på gratistjänsten.
  3. Du kan sedan gratis få hjälp att fylla i avtalet.
  4. Efter att ha svarat på ett antal frågor får du korrekta avtal som du kan skriva ut på din skrivare och som ligger kvar på din sida.

Guiden och avtalstexterna har utarbetats av juristen Emma Wasberg och hennes kollegor på sajten avtal24. Genom avtal24 kan du köpa andra avtal som kan behövas.

Tidigare i år har du kunnat ladda ner flera avtal för bland annat anställning, liksom hyresavtal, sekretessavtal, bolagsstämmoprotokoll och äktenskapsförord. Dessa är inte längre gratis, men som fortfarande finns att tillgå på avtal24.