Guide / AffärerAtt skriva bra avtal är avgörande i många affärer. I Driva Egets samarbete med Avtal24 får du hjälp med det. Följ instruktionerna och ladda ner ett avtal gratis.

Läser in...

Nu kan du ladda ner detta avtal utan kostnad:

Du behöver inte ha några juridiska kunskaper för att använda vår gratistjänst och du kan ändå påverka hur avtalen till slut utformas. Så här går det till:

  1. Klicka här för att komma till startsidan. Där registrerar du dig. Det kostar inget och innebär inte att du har några skyldigheter. Din lämnade e-postadress lämnas inte vidare.
  2. Du får ett lösenord på e-post och kan sedan logga in på gratistjänsten.
  3. Du kan sedan gratis få hjälp att fylla i avtalet.
  4. Efter att ha svarat på ett antal frågor får du korrekta avtal som du kan skriva ut på din skrivare och som ligger kvar på din sida.

Guiden och avtalstexterna har utarbetats av juristen Emma Wasberg och hennes kollegor på sajten avtal24. Genom avtal24 kan du köpa andra avtal som kan behövas.

Tidigare har du kunnat ladda ner flera avtal för bland annat anställning, liksom hyresavtal, sekretessavtal, bolagsstämmoprotokoll och äktenskapsförord. Dessa är inte längre gratis, men som fortfarande finns att tillgå på avtal24.