• "Gör 2017 till ditt bästa år någonsin! 7 säkra tips för framgång"

  Ulla-Lisa Thordén

 • "Att sprida olika typer av innehåll är en central del inom Social Selling."

  Fredrik Steinholtz

 • "Fem råd för att få kunderna mer nöjda."

  Anders Andersson

 • Ulla-Lisa Thordén
 • Fredrik Steinholtz
 • Anders Andersson

8 nummer

545 kr

Prenumerera

magasinhemmavid.se , inredning och kläder på nätet

Vi som driver Magasin Hemmavid är två systrar som bor i härliga Roslagen med våra familjer. Drömmen om att öppna en butik med varierat utbud har vi länge närt. Trender kommer och trender går och det är inte alltid lätt att hänga med i alla växlingar. Vi försöker alltid att ha “känselspröten” ute, i vardagen och på resa. Vi letar ständigt efter nya och roliga detaljer för hus och hem (och till oss själva) och det vill vi gärna dela med oss av. Det som vi köper in är saker vi själva tycker om och skulle vilja ha i våra egna hem. Vår förhoppning är att Du tycker om det lika mycket som vi.

Stilen i vårt magasin är inte given utan medvetet “spretig”. Den blandade stilen, tycker vi, gör allas våra hem lite mer personliga och det är kul att gå utanför ramarna ibland också, både till hemmet och till sig själv. Kläder till barn/baby och dam är nyheter i vårt sortiment.

En sak som ligger oss varmt om hjärtat är återvinning av gamla textilier. Vi värnar om, och vill ta till vara, det som brukar kallas “förspilld kvinnokraft”. Istället för att kasta trasiga linnehanddukar och fina broderier m.m. tar vi tillvara på det och hittar nya användningsområden. Det skär i hjärtat att se dessa skatter försvinna mer och mer. Genom vår “recycling” kan de fina textilierna leva vidare i nya skepnader och fortsätta ge våra svenska hem den hemtrevnad och känsla som motsvarande fabriksgjorda aldrig kan göra. Ibland syr vi av helt nya textilier men oftast blir det en blandning av både nytt och gammalt. Vi vill också erbjuda Dig dessa produkter som till stor del är gjorda av textilier och broderier som kvinnor har vävt, sytt och broderat. Det som vi kallar “märkvärdigheter”. Under varumärket “märkvärdigheter” kommer vi också att erbjuda bl.a. nya hemstickade fin, fina handledsvärmare.

Sedan september 2011 har vi även öppnat vår fina lilla butik i centrala Östhammar. Inte stort men väldigt trevligt och det doftar gott i vår butik – lavendel från Provence…En spännande och rolig tid ligger framför oss. Vi har verkligen sett fram emot att öppna vårt Magasin Hemmavid och vi hoppas att Du ska trivas hos oss!

www.magasinhemmavid.se

Är det här ditt företag? Ändra informationen här.

Läs vårt nyhetsbrev

Spara tid! Våra bästa tips – enkelt och snabbt direkt i din inkorg.

Facebook
I senaste numret
8 nr 545 kr

TEMA: Skippa budgeten
– så tjänar du
mer & blir
dubbelt effektiv

Följ Driva Eget
Följ oss på facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ @drivaeget
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på Google+
Dagens aktieindex
Fakturaskojarna

Utsatt för fakturaskojare?

Här på sajten och i tidningen hänger vi ut de företag som försöker lura småföretagare med falska fakturor och blanketter. Har du blivit utsatt för en sådan skojare?

Läs mer i tidningen
8 nr 545 kr

TEMA: Trygga din pension
Alternativa sparformer
Hon skippar bankens tips
Så lyckas han med sina placeringar
Hög risk för småföretagare

Dessutom:

 • Firman hemma – dra av för lokalerna
 • Så köpte hon sitt drömjobb
 • Hitta din exportmarknad
Följ Driva Eget
Följ oss på facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ @drivaeget
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på Google+
Följ Driva Eget
Följ oss
Sök allabolag.se