• "Gör 2017 till ditt bästa år någonsin! 7 säkra tips för framgång"

  Ulla-Lisa Thordén

 • "Att sprida olika typer av innehåll är en central del inom Social Selling."

  Fredrik Steinholtz

 • "Fem råd för att få kunderna mer nöjda."

  Anders Andersson

 • Ulla-Lisa Thordén
 • Fredrik Steinholtz
 • Anders Andersson

8 nummer

545 kr

Prenumerera

ISE AB

ISE AB är ett säkerhets- och utredningsföretag som hjälper företag och andra organisationer att skydda sin verksamhet, sina egendomar, sina medarbetare och sitt varumärke. Det gör vi genom att erbjuda tjänster som utredning, bakgrundskontroller, säkerhetsutbildning och konsulttjänster inom säkerhet.

Jag som startat och driver ISE heter Niclas Franklin och jag har tidigare erfarenhet som kriminalpolis och försäkringsutredare. Vi är idag fem medarbetare i bolaget och finns i Göteborg och Stockholm. Jag tänkte kort beskriva några uppdrag där vi hjälp våra kunder med olika problem:

1. Ett företag blev bestulna på datorer på helgerna utan att det skett några inbrott. Vi genomförde en internutredning och kom fram till att det var en inhyrd it-konsult som var den skyldige. Han erkände brottet. Förutom värdet i maskinerna förlorades viktig information och inte minst skadades konsultbolagets varumärke kraftigt.

2. Ett mindre familjeföretag misstänkte att en av deras anställda, en trotjänare sedan flera år stal pengar ur kassan då han jobbade ensam i butiken. Vi genomförde en rad provköp och kunde bevisa att så var fallet. Vi hjälpte sedan också till att hålla samtal med den anställde och löste det praktiks med avskedandet.

3. Efter att ha genomfört en riskanalys på företagets olika anläggningar i landet och föreslagit säkerhetshöjande åtgärder fick kunden 15 procent lägre försäkringspremie.

4. En företagsägare förföljdes och hotades av en tidigare affärsbekant. Vi samlade in bevisning mot mannen som kunde polisanmälas och åtalas för brotten. Något som ofta är svårt nå upp till i sådana här ärenden.

5. Kunden bad oss göra bakgrundskontroller av två kandidater man hade till en högre tjänst inom företaget och det upptäcktes då att favoritkandidaten hade omfattande ekonomiska problem och umgicks i kriminella kretsar. Företaget hade självklart upplyst kandidaterna om att kontrollerna skulle göras och fått godkännande.

Kontakta oss på 031-12 42 00 eller niclas@ise.nu om du vill veta mer om våra tjänster.

www.ise.nu

Är det här ditt företag? Ändra informationen här.

Läs vårt nyhetsbrev

Spara tid! Våra bästa tips – enkelt och snabbt direkt i din inkorg.

Facebook
I senaste numret
8 nr 545 kr

TEMA: Skippa budgeten
– så tjänar du
mer & blir
dubbelt effektiv

Följ Driva Eget
Följ oss på facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ @drivaeget
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på Google+
Dagens aktieindex
Fakturaskojarna

Utsatt för fakturaskojare?

Här på sajten och i tidningen hänger vi ut de företag som försöker lura småföretagare med falska fakturor och blanketter. Har du blivit utsatt för en sådan skojare?

Läs mer i tidningen
8 nr 545 kr

TEMA: Trygga din pension
Alternativa sparformer
Hon skippar bankens tips
Så lyckas han med sina placeringar
Hög risk för småföretagare

Dessutom:

 • Firman hemma – dra av för lokalerna
 • Så köpte hon sitt drömjobb
 • Hitta din exportmarknad
Följ Driva Eget
Följ oss på facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ @drivaeget
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på Google+
Följ Driva Eget
Följ oss
Sök allabolag.se