3  framgångsfaktorer för dig
Christer Olsson på Driva Eget-dagen i Malmö

3 framgångsfaktorer för dig

När Christer Olson fängslade över 250 åhörare på Driva Eget dagen i Malmö hittade han tre saker som förenar framgångsrika företagare – de är prövande,  lärande och levande. Se filmklipp här.

På Driva Egets event på biograf Royal i Malmö var temat inspiration:

  •  Per Holknekt fick  känslorna att svalla när han berättade om hur han reste sig ur sitt missbruk och trots dålig självkänsla startade 28 företag.

– Jag gör inte som andra när jag startar. Jag letar problem och när jag hittar en lösning gör jag ett företag av det med hjälp av människor som jag låter växa. Låt dina medarbetare bli sedda och visa att du tror på dem.

DSC_8162

– Vi jobbar amatöristiskt. I stället för att anlita dyra reklambyråer tog vi själva reklambilder till företaget med släktingar som modeller. Vi målar upp en mission och en affärsmodell och följer den.

  • När Christer Olsson frågade publiken hur många som hade en en dröm blev det många handuppräkningar, också när han frågade vilka som trodde att de kunde förverkliga drömmarna.

– Då har ni ju ingen dröm utan ett mål. Klara av målet bit för bit, och agera nu och inte sen , sa han.

Anders Andersson avslutade dagen med råd om hur småföretagarna bäst ska anpassa sig till dagens unika ekonomiska läge med minusränta och stegrande börs. Se Power Point-bilder här och filmklipp här .

På Facebook, Twitter och Istagram skrev 100-tals läsare kommentarer och la ut egna bilder. Kolla dem under #drivaegetdagen.

Här är några bilder från Malmö – fler på Driva Egets Facebooksida:

DSC_8177

DSC_8171

 

 


ANNONS

Nyhetsbrev