Vilken succé! Inspiration, skratt och tårar på Driva Eget-dagen

Driva Eget-dagen gick som på räls! Foto: Hans Fridén

Vilken succé! Inspiration, skratt och tårar på Driva Eget-dagen

När Driva Eget tillsammans med DN ordnade Driva Eget-dagen på Rival i Stockholm i september samlades hundratals entreprenörer för att inspireras. Dessutom bjöd våra sponsorer och utställare på råd och tips.

Först ut var serieentreprenören Susanne Liljenberg, en av grundarna till butikskedjan Granit, som berättade sin rafflande företagarhistoria och rev ner skratt och applåder.

Näst på tur var författaren Elizabeth Kuylenstierna som lärde publiken lyckas med feedback, och Driva Egets grundare Anders Andersson som gav sina bästa skatteråd på 20 minuter.

Representanter från våra sponsorer – huvudsponsor Telia och delsponsorer Start-Up Stockholm, Småföretagarnas Riksförbund, Pensiono och Academy of Excellence – gav också råd och tips till besökarna från scenen.

Därefter var det nätverkande och kaffe i 45 minuter, där besökarna minglade med varandra och besökte våra utställares montrar.

Slutligen stod Per Holknekt för en oförglömlig stund på scenen, när han berättade om sin resa från alkoholist till mångmiljonär. Efteråt tog han rört emot applåder som aldrig ville ta slut.

Läs mer om eventet här och se mingelbilder på sponsorer och utställare. Intresserad av att vara med som partner och utställare? Kontakta Sebastian Tibbling så berättar han mer.

Vi liverapporterade även i sociala medier, du hittar oss här:

Twitter: www.twitter.com/drivaegetse

Facebook: www.facebook.com/drivaeget

Instagram: instagram.com/drivaeget


Nyhetsbrev

ANNONS

Smitare
Smitare kommer undan

25 miljoner upp i rök

Det smits för 25 miljoner kronor årligen från landets drivmedelsstationer. Nu vill branschen at...